by yazar

Atık yönetimi sektörüne değer katmak ve sözcülük etmek misyonuyla faaliyet gösteren TAYÇED (Tüm Atık ve Çevre Yönetimi Derneği) 18 Nisan 2019 tarihinde Crowne Plaza Asia Hotel İstanbul’da 4.Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi.


Hazirun listesi yoklamasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı icra edildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrası TAYÇED Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet SARAÇ genel bir değerlendirme konuşması gerçekleştirdi. Ardından  Divan seçimine geçildi. Divan başkanı olarak Galip Tekiner, Divan kâtipleri olarak Ömer BENLİ ve Ufuk IŞIK önerildi. Sunulan öneri oy birliği ile kabul edildi.

Divan başkanı Galip TEKİNER açılış konuşması gerçekleştirdi ve ardından sözü faaliyet sunumunu yapmak adına Muhammet SARAÇ’a bıraktı.

Faaliyet sunumunun ardından dernek organlarının seçimine geçildi. Dernek organları ile ilgili öneri listesi oluşturuldu. Öneri oy birliği ile kabul edildi. İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç TAYÇED Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilirken, Başkan Yardımcılığına İSTAÇ Endüstriyel Atık Müdürü Bekir Tombul, Genel Sekreterliğe Oyak Çimento Enerji A.Ş. Alternatif Kaynak ve Çevre Direktörü Galip TEKİNER, Saymanlığa Recydia Satış ve Pazarlama Müdürü Cem Balkan, Asil üye olarak da Akademi Çevre Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ufuk IŞIK seçildi.

Genel Kurul sonrası TAYÇED Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda yeni dönem hazırlıkları, üye kazanımı ve proje çalışmaları değerlendirildi.


Related Post