by admin

Tüm Atık ve Çevre Yönetimi Derneği TAYÇED, Türkiye Büyük Millet Meclisi Çevre Komisyonu Başkanı ve Trabzon Milletvekili Muhammet BALTA’yı ziyaret etti.

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet BALTA, TAYÇED Yönetim Kurulu’nu makamında ağırladı. TAYÇED olarak, İZAYDAŞ Genel Müdürü ve TAÇED Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet SARAÇ, İSTAÇ Endüstriyel Atık Müdürü ve TAYÇED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bekir TOMBUL, Benli Geri Dönüşüm Genel Müdürü ve TAYÇED Genel Sekreteri Ömer BENLİ, Akfen Çevre Genel Müdürü ve TAYÇED Asil Üyesi Emre SEZGİN, İZAYDAŞ Proje Şefi ve TAYÇED Genel Koordinatörü Onur ULUDAĞ ve TAYÇED çevre mühendisi Mehmet Fatih ÇALIŞKAN ziyareti gerçekleştirdi. Tüm Atık ve Çevre Yönetimi Derneği faaliyetleri, misyonu ve vizyonu konularında TAYÇED Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet SARAÇ açıklamalarda bulundu. SARAÇ, Çevre bilincinin artması ve atık yönetimi adına pozitif algı oluşturmak için çalışıldığını ifade etti. Dernek projeleri konusunda Muhammet BALTA’nın görüş ve önerileri alındı. SARAÇ, projeler konusunda yardım ve destek hususunda işbirliklerine açık olunduğunu ifade etti. Ayrıca SARAÇ, yeminli çevre müşaviri ve sahipsiz bulunan atıkların bedelleri, sahibine hızlı dönülmesi ve maliyetinin karşılanması konularına dikkat çekti. Sıcak bir şekilde TAYÇED’i karşılayan ve derneğe önem veren Muhammet BALTA, her zaman yardım yapmaya açık olduğunu ifade etti.

Sıcak bir şekilde gerçekleşen ziyaretin sonunda, Muhammet BALTA’ya TAYÇED Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet SARAÇ tarafından hediye takdim edildi.

Basına yansımalar


Related Post