4 Columns

TAYÇED 10 YAŞINDA!

10 yıldır büyüyerek devam ettiğimiz bu yolda önemli bir miladı geride bırakıyoruz. 10 yıl önce başlanan bu yolculukta sektörümüze yaptığımız katkılar bizleri memnun etmektedir. Aynı zamanda daha alınacak çok yol, yapılacak çok iş olduğunu görüyoruz. Dünyamız, iklim krizi ve çevre kirliliği gibi hayati önem taşıyan krizlerle karşı karşıyadır. Bu krizlerin kontrol altına alınması noktasında atık

Davetlisiniz!

İklim Değişikliğinin etkilerinin sıkça görüldüğü son dönemlerde iklime dikkat çekmek, iklim değişikliğinin atık ile olan ilişki ve etkilerini biraz daha anlamak ve vurgulamak adına, derneğimiz tarafından organize edilen “İklim Değişikliği Ekseninde Atık Yönetimi” konulu webinar 25 Kasım 2022 tarihinde, ESO Sürdürülebilir Yeşil Sanayi Birimi Danışmanı ve Eskişehir Teknik Üniversitesi Ekoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.

IFAT EURASIA VE IREMCON 2021

Her zaman olduğu gibi IFAT Eurasia ve IREMCON 2021 etkinliklerinde yerimizi aldık. Yurt içinden ve yurt dışından çeşitli ülkelerden gelen ziyaretçilere ikramlarda bulunuldu, atık yönetimi ve derneğimiz ile ilgili bilgiler paylaşıldı. IFAT 2021 ile eşzamanlı olarak düzenlenen IV.IREMCON Konferansına TAYÇED olarak Altın Sponsorluk kapsamında destek verildi.